Gewoon Media

Portfolio Client Cases

Gewoon Media heeft al veel mooie projecten opgeleverd. Marketing oplossingen die onze klanten helpen om concrete resultaten te behalen. Uiteenlopende cases waar we trots op zijn en je graag willen laten zien!

Montis Bouw Het dak kan er af!

Montis Bouw kwam bij ons met hun uitdaging: het bedrijf maakte een sterke groei door, maar dat kwam met name door een grote groei in nieuwbouwprojecten.

Doordat deze projecten een lange doorlooptijd hebben en met een aantal piekmomenten qua werk ontstonden er gaten in de planning; er waren meer verbouwingsprojecten nodig

Twiske Adviesgroep Verzekerd van nieuwe klanten

De website stond lange tijd niet heel hoog op het prioriteitenlijstje bij Twiske Advies. Een bezoek aan de website maakt tegenwoordig alleen wel nagenoeg altijd deel uit van de klantreis. Tijd dus voor vernieuwing. Maar hoe zorg je er nou voor dat je website de klantreis versterkt?

Vrij & Blij Are you ready to party?!

Toen de overheid het plan aankondigde om vanaf juli weer  evenementen toe te staan kon het team van Lakeside Events niet wachten om weer eens een ouderwets feestje te organiseren.

Maar om op zo’n korte termijn een groot evenement te organiseren moest wel binnen een week de eerste bekendmaking de deur uit, en de week daarna de kaartverkoop worden gestart.

Stay and Pray Zorgen voor een frisse uitstraling

Stay and Pray is een zorgboerderij met een duidelijke visie voor ogen: Ieder mens is waardevol en bestemd om geliefd te zijn en gezien te worden. 

Mensen worden bij Stay and Pray opgenomen in een sociaal veilige woon-, werk- en leefomgeving, waar men de mogelijkheid krijgt om zich te kunnen ontwikkelen.

Kerk van de Nazarener Kerk zijn in Coronatijd

De Kerk van de Nazarener Purmerend had de afgelopen jaren weinig tijd gestoken in de online aanwezigheid. De focus lag ergens anders en er was niet de capaciteit om dit intern op te pakken.

Door de coronacrisis ontstond er vanuit de kerkgemeenschap meer behoefte aan een goede online omgeving en werden ook de gebreken van de bestaande website en de inzet van andere online kanalen ineens heel duidelijk.

Wijkopenbedrijven.nl De verkoper verleiden

Ondanks dat wijkopenbedrijven.nl de markt goed kende, had de website, die ze door een freelancer hadden laten bouwen, in een jaar tijd nog geen enkele lead opgeleverd. Ze hadden van alles geprobeerd; blogs, social media, Google Ads, maar het bleef stil. 

Door conversie optimalisatie, een gerichte Google Ads campagne en email automation hielpen wij deze investeerders om met verkopende ondernemers in gesprek te komen.

Ook zo'n project? of gewoon contact

Benieuwd naar de kosten? Laat een kort bericht achter via het onderstaande formulier, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met je op en geven we vrijblijvend een inschatting van de kosten.

Of plan direct jouw gratis online adviesgesprek in en ontvang direct minimaal 10 praktische tips voor je website en je marketing!