Gewoon Media

Portfolio Client Cases

Gewoon Media heeft al veel mooie projecten opgeleverd. Marketing oplossingen die onze klanten helpen om concrete resultaten te behalen. Uiteenlopende cases waar we trots op zijn en je graag willen laten zien!

Montis Bouw

Het dak kan er af!

Montis Bouw kwam bij ons met hun uitdaging: het bedrijf maakte een sterke groei door, maar dat kwam met name door een grote goei in nieuwbouwprojecten.

Doordat deze projecten een lange doorlooptijd hebben en met een aantal piekmomenten kwa werk ontstonden er gaten in de planning; er waren meer verbouwingsprojecten nodig.

Montis Bouw

Vrij & Blij

Are you ready to party?!

Toen de overheid het plan aankondigde om vanaf juli weer  evenementen toe te staan kon het team van Lakeside Events niet wachten om weer eens een ouderwets feestje te organiseren.

Maar om op zo’n korte termijn een groot evenement te organiseren moest wel binnen een week de eerste bekendmaking de deur uit, en de week daarna de kaartverkoop worden gestart.

Ook zo'n project? of gewoon contact

Benieuwd naar hoe we jou kunnen helpen en wat zo’n project jouw zou kosten? Laat een kort bericht achter via het onderstaande formulier, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met je op en geven we vrijblijvend een inschatting van de kosten.

Of plan direct jouw gratis online adviesgesprek in en ontvang direct praktische tips voor je website en je marketing!