Kerk van de Nazarener Purmerend

Kerk zijn in Coronatijd

Kerk van de Nazarener Purmerend

Uitdaging

Online aanwezig Optimaal gebruik maken van de mogelijkheden

De Kerk van de Nazarener Purmerend had de afgelopen jaren weinig tijd gestoken in de online aanwezigheid. De focus lag ergens anders en er was niet de capaciteit om dit intern op te pakken. Door de coronacrisis ontstond er vanuit de kerkgemeenschap meer behoefte aan een goede online omgeving en werden ook de gebreken van de bestaande website en de inzet van andere online kanalen ineens heel duidelijk. De Kerk van de Nazarener kwam bij ons met de vraag; hoe kunnen we de mogelijkheden van internet beter inzetten om onze gemeente beter te bedienen en ook mensen van buiten onze kerk te bereiken?

Specificaties

  • Doelgroeponderzoek
  • WordPress-based website
  • Koppeling met Eventbrite
  • Agenda en Archief van Kerkdiensten
  • Advies inzet social media kanalen

RESULTAaT

Een website als thuisbasis Combineren van verschillende kanalen

Om een website en advies te kunnen leveren waarmee de kerk haar doelen kan bereiken hebben we eerst onderzoek gedaan naar de doelgroepen. Wie zijn ze, hoe kunnen we ze bereiken en waar zijn ze naar op zoek?

Vanuit de profielen die we hierdoor konden opstellen hebben we een duidelijk plan gemaakt voor de functies de de website moet vervullen en hoe dit samen moet gaan werken met de inzet van ander online kanalen. 

Het resultaat: een website met niet alleen een strak en representatief ontwerp, maar ook hele duidelijke functies waardoor het voor geïnteresseerden en bezoekers veel makkelijker wordt om bijvoorbeeld plaatsen te reserveren voor de dienst of video’s van diensten te bekijken.

Wat zegt de klant?

“Hele leuke samenwerking! Peter komt met ideëen en initiatieven die meteen goede resultaten opleveren, maar betrekt ons ook steeds in het proces zodat we echt een team met elkaar vormen. Peter snapt ondernemers en helpt je echt verder! “

Thijs Kluft – Montis Bouw

Ook zo'n project? of gewoon contact

Wil jij ook zo’n project? Plan dan direct jouw gratis online groei gesprek in met Peter. Hij geeft je gratis tips waar je snel mee aan de gang kan en vertelt je graag hoe wij je kunnen helpen! Of vul gewoon even het onderstaande formulier in en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen, dan nemen we snel contact met je op!