Stichting Zorgboerderij Stay and Pray

Zorgen voor een frisse uitstraling

Uitdaging

Nieuwe uitstraling Vergroten Bekendheid

Stay and Pray is een zorgboerderij met een duidelijke visie voor ogen: Ieder mens is waardevol en bestemd om geliefd te zijn en gezien te worden. Mensen worden bij Stay and Pray opgenomen in een sociaal veilige woon-, werk- en leefomgeving, waar men de mogelijkheid krijgt om zich te kunnen ontwikkelen.

De vraag van Stichting Stay and Pray was duidelijk. Na een aantal grote, vernieuwende veranderingen op de boerderij en het erf was het nu ook tijd om de website van een frisse en professionele uitstraling te voorzien, waarbij de bezoeker direct een gevoel van de sfeer en gastvrijheid van de boerderij kan ervaren.

Specificaties

  • Nieuwe WordPress website
  • Functie voor Donaties
  • Hosting en Onderhoud

Giften

Betaalsysteem voor ontvangen van Donaties

De stichting is aangewezen als Algemeen Nut Beoogde Instelling en is daarmee een ‘goede doelen’-stichting. 

Voor het kunnen ontvangen van zowel eenmalige als periodieke giften hebben we een betaalsysteem geïntegreerd. 

Binnenkort zullen we dit uitbreiden met de mogelijkheid om per lopend project te kunnen aangeven waar de donaties voor kunnen worden gebruikt.

Wat zegt de klant?

“Geweldig bedrijf. Denken met je mee luisteren goed naar je behoeften en weten dat fantastisch te vertalen naar een professionele moderne website. Absolute aanrader om mee te werken!”

Ilai Lojenga – Zorgboerderij Stay and Pray

Ook zo'n project? of gewoon contact

Wil jij ook zo’n project? Plan dan direct jouw gratis online groei gesprek in met Peter. Hij geeft je gratis tips waar je snel mee aan de gang kan en vertelt je graag hoe wij je kunnen helpen! Of vul gewoon even het onderstaande formulier in en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen, dan nemen we snel contact met je op!