Twiske Adviesgroep

Verzekerd van nieuwe klanten

Uitdaging

Een website met karakter

Twiske Adviesgroep is een verzekerings- en hypotheekadvieskantoor dat een persoonlijke relatie met de klant hoogt in het vaandel heeft staan. Niet alleen kan je iemand beter adviseren als je zijn situatie goed kent, maar bovendien is het werk veel leuker wanneer je met mensen werkt en hen echt goed kunt helpen.

De website stond dus lange tijd niet heel hoog op het prioriteitenlijstje bij Twiske Advies. De afgelopen tijd kregen ze echter steeds vaker opmerkingen over de verouderde website, die inmiddels al meer dan 10 jaar oud was. Ondanks dat de website niet het belangrijkste kanaal voor hen is voor contact met hun klanten, maakt een bezoek aan de website wel nagenoeg altijd deel uit van de klantreis. Ze wisten alleen niet zo goed wat er dan voor in de oude website in de plaats moest komen. 

Specificaties

  • Strategiesessie en doelgroeponderzoek
  • Opfrissen logo
  • Fotoshoot
  • Website ontwerpen en bouwen
  • Teksten schrijven

Aanscherpen - Strategie Sessie

RESULTAaT

Een professionele uitstraling met persoonlijkheid

Om een kwalitatieve website te ontwerpen en bouwen die niet alleen past bij het bij bedrijf, maar ook goed aansluit op de doelgroep, hebben we eerst goed gekeken naar waar Twiske Advies nou eigenlijk voor staat en wie de doelgroep is. Hiervoor hebben we een gezamenlijke strategiesessie gehouden met het team van Twiske en vervolgens ‘buyer persona’s’ uitgewerkt van de doelgroepen. 

De persoonlijke benadering van Twiske Advies kwam natuurlijk snel naar voren en daarom besloten we het ook echt persoonlijk te maken en het team van Twiske een prominente plek te geven in het ontwerp; zaken doen met echte mensen.

Een ander belangrijk punt dat in de strategiesessie naar voren kwam was dat kwalitatief advies voor Twiske een belangrijk onderdeel van hun meerwaarde is. Om te zorgen dat de klantbeleving daarop aansluit hebben we ingezet op goede en complete informatievoorziening. Dat betekende dus veel en uitgebreide productpagina’s met kwalitatieve informatie. 

Tot slot hebben we natuurlijk gekeken naar de conversiemogelijkheden. Want ondanks dat het zelfstandig genereren van leads niet het hoofddoel is voor de website van Twiske Adviesgroep; het is zonde om kansen te laten liggen!

Wat zegt de klant?

“Gewoon Media heeft onze stoffige website de 21e eeuw in geholpen. Fantastisch gedaan! “

Vincent van Leeuwen – Twiske Adviesgroep

Ook zo'n project? of gewoon contact

Wil jij ook zo’n project? Plan dan direct jouw gratis online groei gesprek in met Peter. Hij geeft je gratis tips waar je snel mee aan de gang kan en vertelt je graag hoe wij je kunnen helpen! Of vul gewoon even het onderstaande formulier in en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen, dan nemen we snel contact met je op!