Vrij & Blij

Klaarstomen voor een zomerfeest

Uitdaging

Ticketverkoop Webshop + Logo's

Midden in de tweede golf van de Corona epidemie was het eigenlijk maar amper voor te stellen dat er in de zomer weer festivals en concerten zouden zijn. En toen de overheid het plan aankondigde om dat vanaf juli weer toe te staan kon het team van Lakeside Events dan ook niet wachten om weer eens een ouderwets feestje te organiseren. Maar om op zo’n korte termijn een groot evenement te organiseren moest wel binnen een week de eerste bekendmaking de deur uit, en de week daarna de kaartverkoop worden gestart.

Specificaties

  • Maatwerk WordPress Website
  • Zomerse Vormgeving + Fris Logo
  • Display en Social Media Advertenties
  • Google Ads Marketing Strategie

Vrijdag 9 juli

Zaterdag 10 juli

RESULTAaT

Snel schakelen, korte lijnen Binnen een week live

Direct na het eerste contact hebben we capaciteit vrijgemaakt om dit project snel op te kunnen pakken. Doordat we op elk onderdeel van het project een specialist in konden zetten stond de website binnen no-time live en kon worden gestart met de promotie.

Door goed samen te werken binnen het team en met de klant hebben we een mooie prestatie mogen leveren en zo een basis mogen leggen voor het succes van de klant. En dat is waar het ons om gaat!

Wat zegt de klant?

Gewoon gericht op jouw resultaten en groei. Gewoon Media is als allround marketingbureau gespecialiseerd in de praktische uitvoering van online- en offline marketing voor het MKB.

Vanuit jouw merk en identiteit bepalen we snel een go

Ook zo'n project? of gewoon contact

Wil jij ook zo’n project? Plan dan direct jouw gratis online groei gesprek in met Peter. Hij geeft je gratis tips waar je snel mee aan de gang kan en vertelt je graag hoe wij je kunnen helpen! Of vul gewoon even het onderstaande formulier in en laat ons weten hoe we jou kunnen helpen, dan nemen we snel contact met je op!