DE PRAKTISCHE MARKETINGSPECIALISTEN.

Welkom bij Gewoon Media

Wij helpen ondernemers om hun bedrijf op te schalen door van hun website een online marketingmachine te maken.

Benieuwd hoe dat werkt? Lees snel verder, of plan direct een gratis 1-0p-1 GroeiGesprek en krijg een gratis 10 praktische ideeën om je marketing te verbeteren!

Behaalde resultaten in 2021

Meer dan 25 tevreden klanten.

Meer dan 1000 Leads gegenereerd.

124 nieuwe betalende klanten voor onze klanten.

Voorspelbare omzetgroei De online marketing machine

Om te groeien als bedrijf moet je investeren. Maar om te investeren moet je wel een goed plan hebben om je investering terug te verdienen. Dan is het dus fijn als je controle hebt over je groei in omzet en klanten. En met het inzetten van een online marketing funnel kan dat ook!

Een online marketing funnel bestaat uit drie onderdelen; in het midden een website, aan de voorkant een manier om bezoekers op je website te krijgen en aan de achterkant een customer relation management systeem (CRM) om je leads om te zetten in daadwerkelijke verkopen en klanten.

Een allround team Van ervaren specialisten

Afstemmen op je doelgroep

Drie stappen dus, die elk op verschillende manieren kunnen worden ingevuld, afhankelijk van je doelgroep en product. Om verkeer op je website of landingspagina te krijgen kan je bijvoorbeeld gebruik maken van zoekmachine optimalisatie, maar je kunt ook adverteren bij google of op social media, of heel actief op een social media kanaal aan de gang gaan. Zo zijn er ook voor het omzetten van bezoekers in leads en leads in klanten verschillende manieren. Welke manier of mix van manieren je het beste kunt inzetten en wat voor content (inhoud) je gebruikt is helemaal afhankelijk van jouw doelgroep en het probleem dat je voor hen oplost.

Onze Klanten

Doelgroep En klantvraag

Jouw doelgroep, heeft een probleem, een ‘job to be done’. Dat probleem heeft met zijn persoonlijke beleving te maken. Een reiziger kan bijvoorbeeld allerlei redenen hebben om op het station koffie te kopen; het kan zijn dat hij dorst heeft, maar hij kan ook koffie kopen omdat hij het koud heeft, of omdat hij moe is. Als je weet waarom jouw klant jouw product nodig heeft kan je jouw aanbod niet alleen veel beter aan laten sluiten op wat hij nodig heeft, maar heb je ook een veel beter idee van hoe en waar hij zoekt. Als je daarbij ook wat meer over zijn achtergrond weet, kan je ook de beste plek bepalen om hem te bereiken met jouw aanbod en hoe je hem kunt overtuigen.

Even sparren Over je klantvraag?

Buyer Persona

Maar hoe kom je nou te weten wat en hoe een potentiële klant denkt? Daarvoor doen we doelgroeponderzoek; aan de hand van een of meerdere doelgroepen die we samen bepalen gaan we onderzoek doen. Daarvoor gebruiken we onder andere social media; we scannen tientallen, soms honderden profielen van mensen die binnen jouw doelgroep vallen. In die profielen zoeken we naar overeenkomsten; interesses die vaak voorkomen, eigenschappen van mensen die hetzelfde zijn. En uit deze overeenkomsten stellen we vervolgens een ‘Buyer Persona’ op; een klantprofiel dat jouw doelgroep vertegenwoordigt. En met zo’n Buyer Persona heb je ineens een duidelijk beeld van je doelgroep en kan je jouw online marketing funnel daar volledig op afstemmen.

Client Cases

Montis Bouw

Het dak kan er af!

Montis Bouw kwam bij ons met hun uitdaging: het bedrijf maakte een sterke groei door, maar dat kwam met name door een grote goei in nieuwbouwprojecten.

Doordat deze projecten een lange doorlooptijd hebben en met een aantal piekmomenten kwa werk ontstonden er gaten in de planning; er waren meer verbouwingsprojecten nodig. 

Montis Bouw

Twiske Adviesgroep

Verzekerd van nieuwe klanten

De website stond lange tijd niet heel hoog op het prioriteitenlijstje bij Twiske Advies.  Een bezoek aan de website maakt tegenwoordig alleen wel nagenoeg altijd deel uit van de klantreis. Tijd dus voor vernieuwing. Maar hoe zorg je er nou voor dat je website de klantreis versterkt?

Gewoon Onze Services

Online Advertising

Betaald online adverteren om relevante bezoekers op je website te krijgen. Google Ads, Facebook Ads en Linkedin Ads; Maak gebruik van slimme systemen om bezoekers te retargeten.

Lees meer

Social Media Marketing

Krijg meer bezoekers op je website en bouw aan je netwerk door je actief te profileren op social media kanalen zoals Facebook, Linkedin, Instagram of Pinterest. 

Lees meer

Search Engine Optimalization

Optimaliseer je website voor Google en andere zoekmachines, om zo relevant zoekverkeer op je website te krijgen op de zoektermen waar jij je op focust.

Website Bouwen

Een website die jouw merk goed neerzet, goed zijn functie als informatievoorziening vervult maar bovendien ingericht is voor optimale conversie van je bezoekers in relevante leads.

Lees meer

CRM

Zet een CRM-pakket in voor het bijhouden van klantrelaties. In combinatie met een online marketing funnel, email en social media is een CRM-pakket het geheime superwapen van je marketing.

Email Marketing

Zet email marketing in om het optimale resultaat te bereiken met de leads die je binnen krijgt. 

Growth Marketing

Pas Growth Marketing toe om de resultaten van je marketing funnel continue te blijven verbeteren.

Lees meer

Wat klanten zeggen Klantbeoordelingen

Gewoon doen Hoe wij werken

Een online marketingfunnel bouwen vraagt een wat ander proces dan gewoon je website vernieuwen. Afhankelijk van je branche en de investering die je wil doen moet er wat flexibiliteit in de planning en de invulling van de uren zitten. Wanneer je snel de eerste resultaten ziet, wil je misschien sneller opschalen. Als het wat langer duurt ben je misschien liever wat voorzichtiger met je budget. Daarom hebben we een eigen manier van werken ontwikkeld waarbij we niet alleen kijken naar de uren en de kosten, maar ook naar wat het concreet voor jou oplevert.

1. Gratis Adviesgesprek

In een gratis online adviesgesprek leren we jou, je bedrijf en je doelen kennen. We kijken naar je doelgroep en het probleem dat jij voor hen oplost en we geven je advies over de mogelijkheden voor je online marketing en bepalen samen wat je nodig hebt.

2. Funnelplan

Hebben we een klik? Dan werken we graag een Funnelplan voor je uit. Aan de hand van het adviesgesprek kunnen we al een goede inschatting maken van wat er nodig is om een Online Marketing Funnel voor je op te bouwen. We maken een planning en begroting, waarin we niet alleen de kosten opnemen maar ook aangeven wat het moet gaan opleveren.

3. Starten en tractie maken

Wanneer je akkoord bent met het voorstel gaan we aan de slag. Bij de start focussen we op het zo snel mogelijk realiseren van de eerste omzet met een zo laag mogelijke investering; eerst de korte termijn dus. Naarmate we meer tractie maken bereiden we de funnel verder uit.

4. Meten en optimaliseren

Wanneer de Funnel live staat en jouw online marketing machine draait is het natuurlijk heel belangrijk om goed te blijven meten wat er gebeurt. Daarom zorgen we voor periodieke overzichtelijke rapportages van de kosten en de opbrengsten en kijken we steeds goed naar hoe die opbrengsten tot stand

Vrijblijvende offerte ontvangen? of gewoon contact

Benieuwd naar de kosten? Laat een kort bericht achter via het onderstaande formulier, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met je op en geven we kosteloos een inschatting van de kosten.

Of plan direct jouw gratis online adviesgesprek in en ontvang direct minimaal 10 praktische tips voor je website en je marketing!

Gewoon schrijven Blog artikelen

Heb je vragen? Stel ze gewoon!

GewoonMedia-Logo-white

Gewoon Media B.V. staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder het nummer: 80326285