Wat wij bieden

Social Media

Vanaf €1200,00

Social Media is een ontzettend goede tool om online te werken aan jouw merk. Door direct contact met de doelgroep bouw je aan je naamsbekendheid, merkassociaties, merkbeleving en uiteindelijk merkvoorkeur; als je deze kanalen goed inzet kun je op den duur fans maken van je potentiële klanten.

  • socialmedia

Bouwen aan je relaties

Bouwen aan je relaties

Maar social media is goed inzetten ook veel werk en vraagt discipline; regelmatig inhoudelijke en actuele berichten te plaatsen, aangepast op de verschillende social media die je gebruikt, snel reageren op berichten en reacties, contact leggen met andere relevante kanalen. Wij helpen je om op een gestructureerde manier social media in te zetten om aan jouw merk te bouwen.

Doelen stellen Resultaten boeken

Nadat we samen een doelstelling hebben bepaald, kijken we welke social media we het best kunnen inzetten om jouw doelgroep te bereiken. Vervolgens maken we een plan; waar gaan we posten, hoe vaak en wat? Tussentijds houden we de resultaten natuurlijk goed in de gaten, zodat we op tijd kunnen bijsturen om de doelstelling te behalen.

Heb je vragen? Stel ze gewoon!

GewoonMedia-Logo-white

Gewoon Media B.V. staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder het nummer: 80326285

Contact