SERVICES

Webshop

Een succesvolle webshop begint met twee cruciale eigenschappen: Een duidelijke identiteit van je bedrijf en de beste webwinkel software. De webshop moet je klant snel en soepel door het koopproces helpen, maar ook zorgen voor een goede vindbaarheid; het is jouw online winkel, reclamefolder en reclamebord ineen.

Vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en snelheid

Vindbaar & Gebruiksvriendelijk

Door gericht gebruik te maken van de verschillende mogelijkheden bij Google en sociale media zorgen we ervoor dat je de juiste bezoekers krijgt. Vervolgens moet jouw klant natuurlijk gegrepen worden door aansprekende beelden en teksten en bovendien eenvoudig en snel door de webshop kunnen navigeren. Hierbij besteden we uitgebreid aandacht aan de mobiele weergave van je webshop; steeds meer van de online aankopen worden tegenwoordig namelijk vanaf een smartphone gedaan.

Wij regelen het voor je. Doen we gewoon.

In het ontwikkelproces van je webshop kunnen we elk aspect voor je regelen: van teksten schrijven en foto’s maken tot het inrichten van de verkoop- en logistieke processen. Ook is het mogelijk om de webshop te koppelen met een bestaande boekhouding of voorraadadministratie.