Website bouwen
die jouw klant echt verder helpt

Als ondernemer wil je een website die resultaten oplevert. En daarvoor moet jouw website je klant echt verder helpen in zijn proces. De ervaring van je klant op jouw website is wat uiteindelijk voor meetbare resultaten gaan zorgen.

Inhoudelijk

Hoe je de marketing voor jouw bedrijf ook inricht, een bezoek aan je website maakt vrijwel altijd een onderdeel uit van de eerste twee contactmomenten die een klant met jouw bedrijf heeft.

Om een website te bouwen die optimaal gebruik maakt van die contactmomenten is het wel belangrijk om heel goed te weten wie jouw doelgroep is en welk probleem jij voor je doelgroep oplost.

Wij ontwikkelen websites die een actieve rol in de marketing van onze klant spelen. Met ons team van specialisten hebben we onze kennis gecombineerd om voor betrouwbare en meetbare resultaten te zorgen.
Peter Bronkhorst
Growth Marketeer

Wat een website voor je doet
Doelen realiseren

De inhoud, het design, de indeling, de techniek; allemaal belangrijke onderdelen om een doelgerichte website te bouwen. Maar het is ook makkelijk om je in een van deze onderdelen te verliezen.

Het loont dan ook om, voordat je opdracht geeft voor het bouwen van jouw website, te bepalen wat voor functie je website binnen jouw marketing heeft. Je kan hierbij onderscheid maken in de volgende basisfuncties: Informatie, Activatie en Interactie.

Onderdeel van een geheel
Gerichte strategie

Ondanks dat een website heel belangrijk is voor de marketing van je bedrijf, werkt een website alleen als onderdeel van een goede strategie. De klantreis die jouw klanten maken begint over het algemeen niet op jouw website en zal hier meestal ook niet eindigen. Om de verschillende stappen goed op elkaar aan te laten sluiten heb je dus een strategie nodig die naar de hele klantreis kijkt.

Als Growth Marketing bureau bouwen wij websites die passen in de algehele marketingstrategie van jouw bedrijf. We kijken naar het grote plaatje en geven op basis daarvan advies. En heb je hulp nodig om jouw strategie te bepalen? Wij helpen je graag met een strategie waarmee je concrete resultaten behaalt met jouw marketing.

Wat klanten zeggen

6 Google-reviews | 5,0
5/5
Thijs Kluft
Thijs KluftMontis Bouw
Lees verder
De funnel die jullie voor ons hebben neergezet voor dakkapellen maakt echt een groot verschil in de groei van Montis Bouw. Vooral dat we grip hebben op hoeveel aanvragen er binnen komen!
Rianne Seuren
Rianne SeurenMagical Flower
Lees verder
Wij hebben onze webshop door deze heren laten overhevelen naar een professioneel niveau. Het resultaat mag er zijn! Ze helpen je daar waar nodig en als je vast loopt met vragen. Dank heren!
Ilai Kutsch lojenga
Ilai Kutsch lojengaStichting Zorgboerderij Stay & Pray
Lees verder
Geweldig bedrijf. Denken met je mee, luisteren goed naar je behoeften en weten dat fantastisch te vertalen naar een professionele moderne website. Absolute aanrader om mee te werken.
Vincent
VincentTwiske Adviesgroep
Lees verder
Gewoon Media heeft onze stoffige website de 21e eeuw in geholpen. Fantastisch gedaan!

Hoe wij werken

Strategie
Een website is onderdeel van je marketingstrategie, dus voordat we starten met het ontwikkelen van jouw website is het belangrijk dat er een strategie is, dat we duidelijk hebben wie je doelgroep is en wat precies de problemen zijn die jij voor je doelgroep oplost.

Voorstel
Aan de hand van een vooraf bepaald budget maken we een voorstel van hoe de website eruit moet komen te zien. Zowel qua indeling en inhoud als qua design.

Peter1

Ontwikkeling
Zijn het voorstel en het definitieve budget akkoord? Dan gaan we aan de slag. Meestal kunnen wij een website in 3-4 weken opleveren, waarbij jij steeds de ruimte krijgt om feedback en input te geven.

Vrijblijvende offerte ontvangen? Maak een afspraak en vertel ons je plannen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Laat je gegevens achter

Wij nemen contact met je op.