Services

Website bouwen die resultaten oplevert

Als ondernemer wil je een website die echte resultaten oplevert. Meer omzet, nieuwe leads of aantoonbaar blijere klanten; meetbaar verschil.  Wij bouwen websites die jou helpen je bij de realisatie van je doelen. Ontdek hoe jouw website voor je kan werken!

Professionele website Concrete resultaten

Hoe je de marketing voor jouw bedrijf ook inricht, een bezoek aan je website maakt vrijwel altijd een onderdeel uit van de eerste twee contactmomenten die een klant met jouw bedrijf heeft. 

Om een website te bouwen die optimaal gebruik maakt van die contactmomenten is het wel belangrijk om heel goed te weten wie jouw doelgroep is en welk probleem jij voor je doelgroep oplost.

Zij gingen je voor

Wat een website voor je doet Doelen realiseren

De inhoud, het design, de indeling, de techniek; allemaal belangrijke onderdelen om een doelgerichte website te bouwen. Maar het is ook makkelijk om je in een van deze onderdelen te verliezen. Het loont dan ook om, voordat je opdracht geeft voor het bouwen van jouw website, te bepalen wat voor functie je website binnen jouw marketing heeft. Je kan hierbij onderscheid maken in de volgende basisfuncties:

Informatie

Als bedrijf wil je jezelf online profileren; laten zien wie je bent, waar je voor staat en wat jij voor klanten kan betekenen. Ook geef je klanten informatie over hoe ze met je in contact kunnen komen en gebruik kunnen maken van jouw aanbod.

Hiervoor heb je een ontwerp nodig dat jouw merk goed weergeeft en een logische indeling zodat je klanten de informatie die ze zoeken makkelijk kunnen vinden.

Activatie

Je hebt voor ogen om met je website nieuwe klanten binnen te krijgen. De potentiële klanten die op jouw website komen probeer je te activeren; een eerste belangrijke stap te laten nemen om klant bij je te worden.

Allereerst heb je een manier nodig om klanten op jouw website te krijgen, zoals SEO, social media of advertenties. Vervolgens moeten het ontwerp en de inhoud van je website goed afgestemd zijn op je doelgroep. Dit realiseer je met een duidelijk en relevant aanbod, het wegnemen van afleiding en onzekerheid en het creëren van urgentie

Interactie

Je wil online zaken doen met je klant; online verkopen, het uitwisselen van klant specifieke informatie en communicatie. Dit kan van belang zijn voor de klantbeleving, maar ook vanuit de marketing of operationele kant van je bedrijf.

De techniek is in dit geval heel belangrijk; als je een website of webshop bouwt die onderdeel uit gaat maken van de operationele processen van je bedrijf, is de betrouwbaarheid essentieel. En je website moet op een intuïtieve manier werken zodat je klanten makkelijk de weg vinden en niet afhaken.

Benieuwd wat zo'n doelgerichte website kost?

Onderdeel van een geheel Gerichte strategie

Ondanks dat een website heel belangrijk is voor de marketing van je bedrijf, werkt een website alleen als onderdeel van een goede strategie. De klantreis die jouw klanten maken begint over het algemeen niet op jouw website en zal hier meestal ook niet eindigen. Om de verschillende stappen goed op elkaar aan te laten sluiten heb je dus een marketing strategie nodig die naar de hele klantreis kijkt.

Als full service marketingbureau bouwen wij websites die passen in de algehele marketingstrategie van je bedrijf. We kijken naar het grote plaatje en geven op basis daarvan advies. En heb je wat hulp nodig om jouw strategie te bepalen; wij helpen je graag met een strategie waarmee je concrete resultaten behaalt met jouw marketing.

Client Cases

Montis Bouw Het dak kan er af!

Montis Bouw kwam bij ons met hun uitdaging: het bedrijf maakte een sterke groei door, maar dat kwam met name door een grote groei in nieuwbouwprojecten.

Doordat deze projecten een lange doorlooptijd hebben en met een aantal piekmomenten qua werk ontstonden er gaten in de planning; er waren meer verbouwingsprojecten nodig

Montis Bouw

Twiske Adviesgroep Verzekerd van nieuwe klanten

De website stond lange tijd niet heel hoog op het prioriteitenlijstje bij Twiske Advies. Een bezoek aan de website maakt tegenwoordig alleen wel nagenoeg altijd deel uit van de klantreis. Tijd dus voor vernieuwing. Maar hoe zorg je er nou voor dat je website de klantreis versterkt?

Zorgboerderij Stay & Pray Zorgen voor een frisse uitstraling

Stay and Pray is een zorgboerderij met een duidelijke visie voor ogen: Ieder mens is waardevol en bestemd om geliefd te zijn en gezien te worden. 

Mensen worden bij Stay and Pray opgenomen in een sociaal veilige woon-, werk- en leefomgeving, waar men de mogelijkheid krijgt om zich te kunnen ontwikkelen.

Wat mag het kosten? Het budget

Websites zijn er in alle soorten en maten en dus ook voor elk budget. Sommige websites kosten een paar honderd euro, waar voor ingewikkeldere en beter uitgewerkte websites soms wel meer dan € 10.000 wordt betaald. In de basis moet een website zichzelf natuurlijk terugverdienen, net als elke andere zakelijke investering.

Wij bouwen professionele websites vanaf € 2.500. De prijs voor jouw website is natuurlijk afhankelijk van je eisen en je budget, maar we vinden het belangrijk om kwaliteit en betrouwbaarheid te kunnen bieden.

Weten wat jouw website gaat kosten? 

Aan de slag! Hoe werkt het

Adviesgesprek

In een gratis online adviesgesprek leren we jou, je bedrijf en je doelen kennen.  We geven je advies over de mogelijkheden voor je website en bepalen samen wat je nodig hebt.

Voorstel

Op basis van het adviesgesprek maken we een voorstel voor jouw website. Vervolgens bespreken we het voorstel met je en beantwoorden we al jouw vragen.

Bouwen

Ben je akkoord met het voorstel? Dan gaan we aan de slag. De meeste websites bouwen we in 3-4 weken, waarbij je steeds de ruimte krijgt om feedback en input te geven

Vrijblijvende offerte ontvangen? of gewoon contact

Benieuwd naar de kosten? Laat een kort bericht achter via het onderstaande formulier, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met je op en geven we vrijblijvend een inschatting van de kosten.

Of plan direct jouw gratis online adviesgesprek in en ontvang direct minimaal 10 praktische tips voor je website en je marketing!