Wat wij bieden

Growth Marketing & Strategie

Vanaf €800,00

Gewoon Media helpt bedrijven met het toepassen van Growth Marketing en uitwerken van een goede marketingstrategie, om zo een voorspelbare omzetgroei te realiseren.

Meten is weten

Meten is weten

Growth Marketing of Growth Hacking is een hele praktische manier om je klantreis te verbeteren. We starten met meten wat er precies gebeurt; hoeveel bezoekers komen er op je website of in je winkel? Hoeveel bestellingen of leads krijg je binnen? Hoeveel klanten komen terug? Zo kunnen we goed bepalen waar in de klantreis als eerste verbeteringen aan moeten brengen.

Door middel van kleinschalige experimenten vinden we de beste manier om hier te verbeteren. En dan wordt marketing ineens heel erg leuk; je hebt namelijk al een goed beeld van de opbrengst, voordat je gaat investeren in bijvoorbeeld een dure reclamecampagne of nieuw product.

Een sprong in het diepe

Het is hiervoor belangrijk om als bedrijf of merk te kunnen vertellen wat de meerwaarde is die je biedt voor je klant. Welk probleem los jij op voor je klant, en waarom is jouw oplossing beter dan andere oplossingen die er zijn?

We duiken samen met jou in je bedrijf, je merk, je product. We gaan kijken wie jouw ideale klant is, welke alternatieven je klant heeft en waarom hij dan toch bij jou komt. En jouw motivatie en enthousiasme voor je merk moeten uiteindelijk altijd de basis van je marketingstrategie zijn en al het andere moet daarmee kloppen.

GewoonMedia-Logo-white

Bel mij terug.

Wil je teruggebeld worden? Voer hieronder je telefoonnummer in en wij bellen binnen 24 uur terug!