Wat wij bieden

Website

Hoe zou het zijn als je website echte leads zou opleveren? Potentiële klanten die al overwegen om bij jou te kopen. Jouw website is veel meer dan alleen een visitekaartje. Je website is er op ingericht in contact te komen met jouw klant en zorgt ervoor dat je gevonden wordt. Het is jouw marketing- en verkoopmotor. Van een strakke, informatieve website tot een compleet online platform; wij helpen je bij de realisatie van je ideeën. Bekijk onze website pakketten

Meten is weten

Ontwikkelen en uitwerken

De ontwikkeling begint met een sterk ontwerp, passend bij de identiteit, het doel en de visie van jouw bedrijf en product. Het is daarbij belangrijk dat de website gebruiksvriendelijk is en ook daadwerkelijk goed gevonden kan worden. De klant moet gegrepen worden door aansprekende foto’s en teksten, maar ook eenvoudig en snel door de website kunnen klikken, zowel op een desktop als op een mobiel.

Wij doen gewoon het werk Zo zijn wij.

En dan begint het daadwerkelijke ontwikkelproces van de website. Wij kunnen elk aspect voor je regelen. We schrijven de teksten, verzorgen het fotomateriaal en zorgen ervoor dat het totaalplaatje klopt. We maken koppelingen met Google Analytics, Google Adwords en social media om inzicht te krijgen in het verkeer en te zorgen voor meer en betere bezoekers.

GewoonMedia-Logo-white

Bel mij terug.

Wil je teruggebeld worden? Voer hieronder je telefoonnummer in en wij bellen binnen 24 uur terug!