Operatie Marketing

De Maat Fabriek

Growth Marketing  |  Advertising  |  Social Media  |  Analytics  |  Email Automation

Het probleem

Groei ambities in de dubbele cijfers en grote plannen voor het ontwikkelen van new business. Niet het beste moment om er tussenuit te knijpen als Marketing Director. Maar er zijn ook belangrijkere dingen dan werk dus werd er gekeken naar mogelijkheden om invulling te geven aan de verantwoordelijkheden tijdens een lange periode van afwezigheid.

De oplossing

Vanuit Gewoon Media is Peter gestart als Interim CMO om deze rol te vervullen. Als ervaren manager met een brede expertise in marketing is hij een topmatch om leiding te geven aan het team en daarbij externe marketing- en development partners aan te sturen.

+100%

Groei binnen
6 maanden
Aanwezig op
4 nieuwe kanalen
Efficiëntere inzet team door marketing automation

Resultaat

Binnen een paar maanden realiseerden we groei in de bestaande social- en advertising kanalen en uitrol van een brede strategie met o.a. SEO, meerdere social media kanalen en fysieke verkooplocaties.

Ondertussen hebben we ook grote stappen gemaakt in de doorontwikkeling van het product en automatisering van salesprocessen. Alles om De Maat Fabriek op een traject te zetten om snel op te kunnen schalen in het komende jaar.