Over ons

Wij zijn Gewoon Media

Wij zijn er voor gewone bedrijven. Hardwerkende MKB’ers; mensen die zich met hart en ziel inzetten voor hun klant en jaar in, jaar uit, alles geven voor hun bedrijf.

Wij helpen die ondernemers om hun bedrijf te laten groeien en voorspelbare omzetgroei te realiseren door het doelgericht inzetten van praktische marketingoplossingen en gebruik te maken van dezelfde technieken als grote internationale merken en snelgroeiende startups.

Waarom MKB?

Waarom juist het MKB?

Wij vinden het belangrijk om meer bij te dragen aan de wereld om ons heen dan alleen maar mooie dingen maken voor geld. Zo zijn we zelf betrokken bij het werk van International Justice Mission en Compassion. En ondernemers hebben in onze maatschappij een hele belangrijke rol te vervullen: door de omvang van je bedrijf heb je als ondernemer veel meer invloed dan als privé persoon.

Maar om die invloed op een goede manier in te kunnen zetten moet je natuurlijk wel geld verdienen en de tijd en ruimte hebben om af en toe je aandacht op iets anders te richten dan je eigen business.

Wij zijn Gewoon Media

Als je jezelf GEWOON noemt, kan je natuurlijk alleen maar no-nonsense zijn. We houden van ons vak; van mooie dingen maken en nieuwe technieken toepassen, maar het moet ook functioneel zijn. Lekker nuchter en relaxt, maar wel aanpakken en het verschil maken. Dat vinden wij GEWOON.

Wij zijn Gewoon Media

Projectbaas

1.

Peter

Creatieve Baas

2.

Mark

Kapitein Code

3.

Robin

Heb je vragen? Stel ze gewoon!

GewoonMedia-Logo-white

Gewoon Media B.V. staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder het nummer: 80326285

Contact