Over ons

Wij zijn Gewoon Media

En wij zijn er voor gewone bedrijven. Hardwerkende MKB’ers, die echte waarde creëren en echte klanten helpen.

Wij helpen die ondernemers om hun bedrijf te laten groeien en voorspelbare omzetgroei te realiseren door het doelgericht inzetten van praktische marketingoplossingen en gebruik te maken van dezelfde technieken als grote internationale merken en snelgroeiende startups.

Waarom juist het MKB?

Waarom het MKB? Het MKB is kampioen in waarde creëren: waarde voor hun klanten, voor hun werknemers, voor leveranciers en partners, voor de maatschappij en natuurlijk voor zichzelf. Maar veel ondernemers zitten vast in de dagelijkse operatie van hun bedrijf en hebben helemaal geen tijd om bezig te zijn met waarde creëren en opbouwen. Doordat ze zo druk zijn met de uitvoering hebben ze geen tijd om hun bedrijf naar een volgend niveau te laten groeien. En doordat hun bedrijf niet naar het volgende niveau groeit, blijven ze zelf druk met de uitvoering. 

Om te zorgen dat jij als ondernemer je handen vrij hebt om meer waarde te creëren, bouwen wij een online marketing funnel voor je; je eigen marketingmachine waarmee je elke maand weer nieuwe klanten gaat binnenhalen en jouw bedrijf schaalbaar kan maken.

Wil jij ook meer tijd om echt te ondernemen?

We sparren graag met je om erachter te komen hoe jij dat kunt realiseren!

Wij zijn Gewoon Media

Als je jezelf GEWOON noemt, kan je natuurlijk alleen maar no-nonsense zijn. We houden van ons vak; van mooie dingen maken en nieuwe technieken toepassen, maar het moet ook functioneel zijn. Lekker nuchter en relaxt, maar wel aanpakken en voor concrete resultaten zorgen. Dat vinden wij GEWOON.

Wij zijn Gewoon Media

Groei Baas

1.

Peter

Creatieve Baas

2.

Mark

Kapitein Code

3.

Robin

Benieuwd naar onze projecten? Client Cases

Montis Bouw

Het dak kan er af!

Montis Bouw kwam bij ons met hun uitdaging: het bedrijf maakte een sterke groei door, maar dat kwam met name door een grote goei in nieuwbouwprojecten.

Doordat deze projecten een lange doorlooptijd hebben en met een aantal piekmomenten kwa werk ontstonden er gaten in de planning; er waren meer verbouwingsprojecten nodig.

Montis Bouw

Vrij & Blij

Are you ready to party?!

Toen de overheid het plan aankondigde om vanaf juli weer  evenementen toe te staan kon het team van Lakeside Events niet wachten om weer eens een ouderwets feestje te organiseren.

Maar om op zo’n korte termijn een groot evenement te organiseren moest wel binnen een week de eerste bekendmaking de deur uit, en de week daarna de kaartverkoop worden gestart.

Vrijblijvende offerte ontvangen? of gewoon contact

Wat kunnen we voor jou betekenen? Laat een kort bericht achter via het onderstaande formulier, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met je op en geven we kosteloos een inschatting van de kosten.

Of plan direct jouw gratis online adviesgesprek in en ontvang direct praktische tips voor je website en je marketing!