Over ons

Wij zijn Gewoon Media

Wij zijn er voor gewone bedrijven. Hardwerkende MKB’ers; mensen die zich met hart en ziel inzetten voor hun klant en jaar in, jaar uit, alles geven voor hun bedrijf.

Wij helpen die ondernemers om hun bedrijf te laten groeien en voorspelbare omzetgroei te realiseren door het doelgericht inzetten van praktische marketingoplossingen en gebruik te maken van dezelfde technieken als grote internationale merken en snelgroeiende startups.

Waarom MKB?

Waarom juist het MKB?

Wij vinden het belangrijk om meer bij te dragen aan de wereld om ons heen dan alleen maar mooie dingen maken voor geld. Zo zijn we zelf betrokken bij het werk van International Justice Mission en Compassion. En ondernemers hebben in onze maatschappij een hele belangrijke rol te vervullen: door de omvang van je bedrijf heb je als ondernemer veel meer invloed dan als privé persoon.

Maar om die invloed op een goede manier in te kunnen zetten moet je natuurlijk wel geld verdienen en de tijd en ruimte hebben om af en toe je aandacht op iets anders te richten dan je eigen business.

Wil jij ook meer tijd en ruimte om te kunnen delen?

We sparren graag met je om erachter te komen hoe jij dat kunt realiseren!

Wij zijn Gewoon Media

Als je jezelf GEWOON noemt, kan je natuurlijk alleen maar no-nonsense zijn. We houden van ons vak; van mooie dingen maken en nieuwe technieken toepassen, maar het moet ook functioneel zijn. Lekker nuchter en relaxt, maar wel aanpakken en het verschil maken. Dat vinden wij GEWOON.

Wij zijn Gewoon Media

Groei Baas

1.

Peter

Creatieve Baas

2.

Mark

Kapitein Code

3.

Robin

Benieuwd naar onze projecten? Client Cases

Montis Bouw

Het dak kan er af!

Montis Bouw kwam bij ons met hun uitdaging: het bedrijf maakte een sterke groei door, maar dat kwam met name door een grote goei in nieuwbouwprojecten.

Doordat deze projecten een lange doorlooptijd hebben en met een aantal piekmomenten kwa werk ontstonden er gaten in de planning; er waren meer verbouwingsprojecten nodig.

Montis Bouw

Vrij & Blij

Are you ready to party?!

Toen de overheid het plan aankondigde om vanaf juli weer  evenementen toe te staan kon het team van Lakeside Events niet wachten om weer eens een ouderwets feestje te organiseren.

Maar om op zo’n korte termijn een groot evenement te organiseren moest wel binnen een week de eerste bekendmaking de deur uit, en de week daarna de kaartverkoop worden gestart.

Vrijblijvende offerte ontvangen? of gewoon contact

Wat kunnen we voor jou betekenen? Laat een kort bericht achter via het onderstaande formulier, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met je op en geven we kosteloos een inschatting van de kosten.

Of plan direct jouw gratis online adviesgesprek in en ontvang direct praktische tips voor je website en je marketing!