Het Marketing Fundament

Je missie

Je missie is het ‘waarom’ van je bedrijf. Waarom is wat jouw bedrijf doet belangrijk? Wat is de reden dat je daar ooit mee bent begonnen? Wat is het belangrijkste dat je met jouw bedrijf wil bereiken?

En je missie is om meerdere redenen essentieel voor je bedrijf. Om te beginnen helpt het je om je succes aan meer af te meten dan alleen aan hoeveel geld je hebt verdient. Maar een duidelijke missie helpt je ook met groeien. Voor groei moet je namelijk consistent ergens aan werken. En je missie geeft daarbij richting; het helpt je steeds om te kiezen waaraan je moet werken.

Maar een duidelijke missie is ook belangrijk voor succesvolle marketing. We kopen namelijk graag van bedrijven en merken die passen bij hoe we gezien willen worden. Met een sterke en duidelijke missie ga je dus klanten aantrekken die bij je passen.

In onze strategiesessie helpen we jou met het formuleren van je missie, je kernwaarden, je doelgroep en je aanbod.

Kennisbank

Hoe werkt remarketing?

Retargeting; waarschijnlijk heb je er best een voorstelling bij wat dat inhoud. Iets met cookies en advertenties die je overal op internet volgen. Maar hoe dat nou precies

Lees verder
Ondernemerschap

Succesvol Falen

Het plan wat ik met mijn startup Printing Heroes had in 2019, was om het op te nemen tegen de gevestigde orde met een duurzaam

Lees verder

Laat je gegevens achter

Wij nemen contact met je op.