Junior Drupal Developer
Vacature

Altijd uitgedaagd worden door een mix van diverse projecten, jezelf blijven ontwikkelen en je nooit hoeven te vervelen. Kom werken als Junior Drupal developer bij Gewoon Media in Zwaag (Remote)!

Jouw koers

Je ontvangt bij ons een goed salaris tussen de €2.800,00 en €3.600,00, afhankelijk van je ervaring. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om 4 dagen remote te werken en is er sprake van een gemoedelijke werksfeer met een wekelijks incheckin moment. Uiteraard ligt er nog meer op je te wachten.

FunctieJunior PHP Developer
OpleidingsniveauHBO werk- en denkniveau
Locatie Zwaag (Remote)
Uren per week40
Salaris€ 2.800 – 3.600

Jouw werkzaamheden als Junior PHP developer

Als Drupal developer bij Gewoon Media in Zwaag behoren de volgende taken tot jouw werkzaamheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer en de doorontwikkeling van diverse webapplicaties.
 • Je werkt nauw samen met klanten (product owners), delivery managers en backend- en frontend disciplinegenoten.
 • Je werkt met een focus voor het backend gedeelte, maar kijkt soms ook mee naar de voorkant.
 • We zoeken opdrachten die passen bij waar jij goed in bent, wat je leuk vindt en waar jij je in wilt ontwikkelen. Je kunt denken aan frameworks als Drupal, React en Angular, maar dat is dus mede afhankelijk van wat jij wil.
Wij zijn er voor gewone bedrijven. Wij helpen hardwerkende MKB’ers om hun bedrijf te laten groeien en voorspelbare omzetgroei te behalen. Naast onze marketing werkzaamheden hebben we ook een development team. Met dit team verzorgen we web development voor onze MKB-klanten, maar werken ook bij andere klanten intern mee aan opdracht. Wat je van ons kan verwachten? Alle handvatten om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Wij zorgen er samen voor dat iedereen zijn carrière droompad waar kan maken. Gezelligheid is bij ons belangrijk, daarom hebben we elk kwartaal een leuk uitje met ons team (nu vier man en één vrouw sterk). Daarnaast checken we ook wekelijks bij elkaar in om te kijken hoe het met iedereen gaat.

Als Junior PHP developer bij GewoonMedia in Zwaag ben je communicatief vaardig en weet hoe je met een klant moet schakelen. Van de klantbehoefte tot en met de implementatie, jij levert totaaloplossingen. Verder verwachten wij het volgende van jou:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met PHP en minimaal 1 relevant framework. Mocht je nog geen kennis hebben van een framework waar jij je in wilt ontwikkelen en waar we een relevante opdracht voor hebben dan kijken we naar opleidingsmogelijkheden.
 • Je hebt goede kennis van MYSQL en Nginx en weet hierin je weg te vinden
 • Je hebt al ervaring met JavaScript, jQuery en GIT. Daarnaast ben je ook vertrouwd met het ontwikkelen in Linux
 • Je durft je mening te geven en communiceert zelfstandig met je klant

Als Junior Drupal developer bij GewoonMedia in Zwaag kom je terecht in een jong en gepassioneerd team met een passie voor IT. Je krijgt bij ons alle handvatten voor je eigen opleidingsplan. Samen zorgen we ervoor dat jij je verder ontwikkelt en daar krijg je voldoende hulp bij van ons. Verder kan je rekenen op het volgende:

 • Jij ontvangt een mooi salaris wat past bij de kennis en ervaring die je meebrengt (tussen €2.800,00 en €3.600,00)
 • Jij kiest voor een baan waarbij je zelf bepaald waar je werkt. 1 dag in de week word je in Assen, Zwolle of Den Haag verwacht. Verder is er een kantoor in Zwaag beschikbaar én een thuiswerkbudget = alle vrijheid
 • Jij gaat werken binnen een betrokken team. Wekelijks hebben wij een incheck moment met elkaar en elkaar kwartaal ondernemen we leuke activiteiten
 • Je krijgt een Opel Corsa (elektrisch), telefoonvergoeding en een mooie Macbook

Pak het moment

Zie jij het helemaal zitten om je als PHP developer bij Gewoon Media in Zwaag aan te sluiten? Tof! Wij verwelkomen je graag. Reageer direct op deze vacature via de sollicitatieknop. We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

1. Je solliciteert

Je laat weten dat je graag bij ons wil werken door op deze vacature te solliciteren. We ontvangen graag je cv!

2. Je krijgt een reactie

Natuurlijk hoor je binnen twee werkdagen van ons. Telefonisch of per mail.

3. We hebben een gesprek

Je maakt kennis met Sofie. Dan kom je er meteen achter of je bij ons past en of we verder in gesprek gaan.

Solliciteer nu!

Solliciteer via het formulier. Je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.