Welkom bij Gewoon Media

Wij helpen ondernemers om hun bedrijf op te schalen door van hun website een online marketingmachine te maken. Benieuwd hoe dat werkt? Lees snel verder, of ontvang gratis het 1-Page Marketingplan voor een marketingstrategie die werkt!

Meer dan 35 tevreden klanten.

Meer dan 5000 Leads gegenereerd

638 nieuwe betalende klanten voor onze klanten.

Voorspelbare omzetgroei De online marketing machine

Om te groeien als bedrijf moet je investeren. Maar om te investeren moet je wel een goed plan hebben om je investering terug te verdienen. Dan is het dus fijn als je controle hebt over je groei in omzet en klanten. En met het inzetten van een online marketing funnel kan dat ook!

Een online marketing funnel bestaat uit drie onderdelen; in het midden een website, aan de voorkant een manier om bezoekers op je website te krijgen en aan de achterkant een customer relation management systeem (CRM) om je leads om te zetten in daadwerkelijke verkopen en klanten.

Wij zijn Gewoon

Maar we zijn wel een beetje anders. Onze ervaren Groei Bazen bepalen met jou de strategie en zijn lekker hands-on zodat je snel stappen kunt maken. Daarbij zijn al onze Groei Bazen zelf ook echte ondernemers; gedreven en zelfstandig! Samen met onze Specialist Partners vormen we een allround team dat jouw hele online marketingmachine tot in de puntjes kan verzorgen.

Een allround team Van ervaren specialisten

Onze Klanten

Client Cases

Montis Bouw Het dak kan er af!

Montis Bouw kwam bij ons met hun uitdaging: het bedrijf maakte een sterke groei door, maar dat kwam met name door een grote groei in nieuwbouwprojecten.

Doordat deze projecten een lange doorlooptijd hebben en met een aantal piekmomenten qua werk ontstonden er gaten in de planning; er waren meer verbouwingsprojecten nodig

Twiske Adviesgroep Verzekerd van nieuwe klanten

De website stond lange tijd niet heel hoog op het prioriteitenlijstje bij Twiske Advies. Een bezoek aan de website maakt tegenwoordig alleen wel nagenoeg altijd deel uit van de klantreis. Tijd dus voor vernieuwing. Maar hoe zorg je er nou voor dat je website de klantreis versterkt?

Gewoon Onze Services

Wat klanten zeggen Klantbeoordelingen

Gewoon doen Hoe wij werken

Een online marketingfunnel bouwen vraagt een wat ander proces dan gewoon je website vernieuwen. Afhankelijk van je branche en de investering die je wil doen moet er wat flexibiliteit in de planning en de invulling van de uren zitten. Wanneer je snel de eerste resultaten ziet, wil je misschien sneller opschalen. Als het wat langer duurt ben je misschien liever wat voorzichtiger met je budget. Daarom hebben we een eigen manier van werken ontwikkeld waarbij we niet alleen kijken naar de uren en de kosten, maar ook naar wat het concreet voor jou oplevert.

1. Gratis Adviesgesprek

In een gratis online adviesgesprek leren we jou, je bedrijf en je doelen kennen. We kijken naar je doelgroep en het probleem dat jij voor hen oplost en we geven je advies over de mogelijkheden voor je online marketing en bepalen samen wat je nodig hebt.

2. Funnelplan

Hebben we een klik? Dan werken we graag een Funnelplan voor je uit. Aan de hand van het adviesgesprek kunnen we al een goede inschatting maken van wat er nodig is om een Online Marketing Funnel voor je op te bouwen. We maken een planning en begroting, waarin we niet alleen de kosten opnemen maar ook aangeven wat het moet gaan opleveren.

3. Starten en tractie maken

Wanneer je akkoord bent met het voorstel gaan we aan de slag. Bij de start focussen we op het zo snel mogelijk realiseren van de eerste omzet met een zo laag mogelijke investering; eerst de korte termijn dus. Naarmate we meer tractie maken bereiden we de funnel verder uit.

4. Meten en optimaliseren

Wanneer de Funnel live staat en jouw online marketing machine draait is het natuurlijk heel belangrijk om goed te blijven meten wat er gebeurt. Daarom zorgen we voor periodieke overzichtelijke rapportages van de kosten en de opbrengsten en kijken we steeds goed naar hoe die opbrengsten tot stand

Wij zijn partner van

Vrijblijvende offerte ontvangen? of gewoon contact

Benieuwd naar de kosten? Laat een kort bericht achter via het onderstaande formulier, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met je op en geven we vrijblijvend een inschatting van de kosten.

Of plan direct jouw gratis online adviesgesprek in en ontvang direct minimaal 10 praktische tips voor je website en je marketing!

Gewoon schrijven Blog artikelen

Heb je vragen? Stel ze gewoon!

GewoonMedia-Logo-white

Gewoon Media B.V. staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder het nummer: 80326285

Voorwaarden